TEL: +32(3)899 61 81

Over Dragonboard

Dragonboard is 100% ecologisch en milieuvriendelijk plaatmateriaal dat voor uiteenlopende bouwtoepassingen gebruikt wordt.

Divider

Dragonboard wordt gemaakt van het natuurlijke mineraal Magnesium Oxide (Mgo) en water en wordt met speciale vezels versterkt. Bij de productie wordt slechts een beperkte hoeveelheid energie verbruikt omdat er geen hitte of hoge druk nodig is. Daardoor is Dragonboard de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke bouwplaat. Dragonboard is veilig om te bewerken en geeft geen schadelijke stoffen af aan zijn omgeving.

Dragonboard is bestand tegen weersomstandigheden en temperatuursverschillen en heeft een verwaarloosbare werking. Dragonboard is antibacterieel en voorkomt schimmelvorming. Bovendien kan het niet rotten en heeft het een brandwerende en geluidsdempende werking. Het kan geplamuurd worden en is overschilderbaar of kan gebruikt worden als achterwand om te bezetten.

De toepassingsgebieden voor Dragonboard zijn heel uiteenlopend en bijna onuitputtelijk. Dragonboard wordt zowel in woningbouw als bij kantoor- en schoolgebouwen, fabrieken en zelfs luchthavens en stations gebruikt. Dragonboard kan zowel voor binnen- en buitenmuren als voor vloeren en plafonds worden toegepast. Dankzij Dragonboard kunnen projecten sneller en efficiënter worden voltooid.

Dragonboard